Ολοκλήρωση σεμιναρίων GROW GREEK TOURISM ONLINE

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο  με θέμα «Build a Digital Marketing Plan» και «Web Analytics: Using Data to help a Business Grow» του Grow Greek Tourism Online το οποίο διοργανώθηκε από την Google σε συνεργασία με το ΠΜΣ «Ψηφιακό Μάρκετινγκ» την Δευτέρα 13 Μαϊου στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Στα σεμινάρια οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τις βασικές έννοιες του Digital Marketing, τα κανάλια επικοινωνίας του και την μεθοδολογία δημιουργίας ενός επιτυχημένου Digital Marketing Plan σε 6 βήματα καθώς και να αντιληφθούν τη σημασία των web analytics και το ρόλο τους σε όλο το φάσμα του Digital Marketing. Οι συμμετέχοντες έμαθαν σε συνδυασμό μέσα απο το σχεδιασμό ενός στρατηγικού πλάνου Digital Marketing και την αξιοποίηση των Web Analytics, το πώς μπορούν να καθορίσουν σωστούς επιχειρησιακούς στόχους στο Ψηφιακό Περιβάλλον και να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα και πολύτιμα insights τα οποία μπορούν να αξιοποιήσουν μελλοντικά για την αποδοτικότερη στόχευση δυνητικών πελατών και την περαταίρω ανάπτυξη μιας επιχείρησης.

Εντός μιας εβδομάδας οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο «Build a Digital Marketing Plan» πρόκειται να λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Το ΠΜΣ «Ψηφιακό Μάρκετινγκ» δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους, να συμμετέχουν σε ένα πρόγραμμα το οποίο  προάγει την διεπιστημονικότητα και στοχεύει στην δημιουργία μια νέας γενιάς επαγγελματιών στο Ψηφιακό Περιβάλλον, οι οποίοι θα έχουν αποκτήσει τις απαραίτητες δεξιότητες που θα βελτιώσουν τη δυνατότητά τους να εργαστούν ανεξάρτητα και με πρωτοτυπία, ώστε να γίνουν περιζήτητοι στην αγορά εργασίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα Σπουδών μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ.

Μια σκέψη στο “Ολοκλήρωση σεμιναρίων GROW GREEK TOURISM ONLINE”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *